mine bilder

Hær har æ satt på nån øya.

Hær har æ satt inn en bru, ellers e bildet sånn som det va.

Lagt på nån effekta i fotoprogram.

No e æ i den fasen at bildan mine ikke skal photoshoppes på, æ skal reparere feil, justere lys og kontrast , prøve å få fræm fargan. 
For når æ begynnte å lage de hær " æ lure på ka som skjer hvis æ" bildan som æ kalte dæm for da, så va æ jo såå forfær over resultaltet , siden de teknikkan æ brukte ikke kunne gi mæ nokka svar på ka sluttresultatet ble , som regel ble det selvfølgelig ingenting.
 Hær e en beskrivelse æ har gitt på teknikken når den foregikk for.....æ e så dårlig på de åran....nån år siden ? :
" Drefse en skvett maling på ett ark, la det renne litt hit av og til litt dit , drefse på en skvett i en annen farge la det renne motsatt av den andre fargen men litt på tvers . Så rister æ nesten hjernerystelse på mæ . Skjelver som æ skulle ha sett ....nokka , mister kanskje ei hårnål midt i som æ må fiske opp med det æ finner for hånda. Pusi pusi. Så må æ støvsuge og da e det ferdig." 

Det e jo ikke så mange av de orginale bildan igjen, men æ har dæm jo heldigvis på datan da.Nyeste kommentarer

03.11 | 21:18

Det synes jeg er en fornuftig avgjørelse Marit. Ringer deg .

29.10 | 19:45

Må nesten kjøpe det,Åse.

28.10 | 21:12

Dag Åse Bakkeby.

Takk for meldingen din. Jeg vil gjerne kjøpe ham. Du kan sende meg e-post til simon@shoulders.nl eller ring-sms-whattsapp +31 (0) 6 44944352.

06.09 | 15:09

Hei Simon. Båten ble dessverre stjålet og jeg har ikke funnet den tilbake. Hvis den skulle dukke opp igjen..kan jeg kontakte deg ? Mvh Åse Bakkeby.